0486/48.35.84
Kine- & Sportpraktijk - Werchtersesteenweg 74, 3130 Betekom
info@movingtargets.be

Onze diensten

Training & Coaching

Home > training-coaching

Vanaf 4 september, gedurende 8 weken

Maandag

9u15-10u15:
FIT FUN BASICS OUTDOOR ANNELIES/TOON (doorlopend van maart tem eind november)


18u-19u:
ABS EN CORE INDOOR NEAL
19U15-20u15: FFF herfst OUTDOOR NEAL/ 
19u15-20u15: prepare to ski (vanaf herfstvakantie) INDOOR
NEAL

Dinsdag

19U-20u:
FFF herfst OUTDOOR ANNELIES/ 
19u-20u:
FIT FUN RUN (na de herfstvakantie) ANNELIES
20u-21u
FFF herfst OUTDOOR ANNELIES/ 
20u15-21u15: STRONGER YOU NEAL

Woensdag
17u45- 18u45: BETTER RUN OUTDOOR NEAL/
17u45- 18u45: prepare to ski (vanaf herfstvakantie) INDOOR
NEAL
19u-20u:
FFF herfst OUTDOOR PETER/ 
19u-20u:
ABS EN CORE INDOOR NEAL
20u15-21u15: RUN BASICS INDOOR NEAL

DonderdagVrijdag


13u-14u: FFF herfst OUTDOOR TOON
16u45-17u45: BETTER RUN OUTDOOR PETER/
16U45-17u45: RUN BASICS INDOOR NEAL
18u-19u: STRONGER YOU INDOOR
NEAL


oranje: 
groepslessen outdoor max 12 personen (via beurtenkaart outdoor of combi beurtenkaart, te betalen met outdoor beurtenkaart, combi beurtenkaart of per beurt)
blauw: 
Sportprogramma’s FFF herfst of better run (1 bedrag geeft je toegang tot 11 beurten over 8 weken)
FFF herfst: 104 euro
Better Run: 128 euro
groen: 
Groepslessen indoor max 4 personen (via beurtenkaart indoor of combi beurtenkaart, te betalen met indoorbeurtenkaart, combi beurtenkaart of per beurt)

Groepslessen

Indoor:

Abs en Core

Wie?

Voor al wie een sterke core en rug wil krijgen.

Ervaar je regelmatig al eens rugklachten en wil je dit verder voorkomen dan is dit ideale les voor jou! Ben je al gekend met oefeningen vanuit de kiné dan biedt deze les een mooie variatie en aanvulling.

Wat?

Focus ligt op training van je billen, rug en buik.

 

Stronger you

Wie?

De les is bestemd voor zowel beginners als ervaren krachtsporters. Krachttraining zou een wekelijkse must moeten zijn bij ieder van ons.

Wat?

In deze sessie werkt ieder op zijn niveau. Met progressief opbouwende functionele krachtoefeningen ga ja na 8 weken al een merkbaar verschil zien in techniek en kracht. Je werkt niet op het ritme van de muziek maar deze is wel ondersteunend en motiverend.

 

Run Basics

Wie?

Iedereen die start met lopen zou een basis moeten hebben op vlak van stabiliteit, kracht- en uithoudingsvermogen in de onderste ledematen. We zien dan ook enorm veel blessures bij beginnende lopers. Om te kunnen lopen moet je FIT zijn en niet omgekeerd. Dus heb je nog niet zoveel ervaring met lopen of lukt het niet goed om op te bouwen omdat je constant in blessures valt, dan is dit een ideale les als extra ondersteuning om het lopen op te bouwen.

Wat?

Er wordt gewerkt aan de nodige basiskracht, stabiliteit, uithouding van spieren die je nodig hebt om te kunnen lopen. Gezien we trainen met max 4 kan er ideaal ingespeeld worden op de probleemzones die jij als loper ervaart. Deze les kan mee ondersteund worden met een mogelijke screening bij 1 van onze kinés.

 

Outdoor:

Fit Fun Run

Wie?

Wil je graag in conditie blijven tijdens de winterperiode en vind je het moeilijk om alleen buiten te trainen? Op een leuke manier gaan we samen in groep aan onze conditie en kracht werken en streven we samen naar een doel.

Wat?

Je krijgt een mix voorgeschoteld van powerwalken, kracht-, core- en loopoefeningen en dit alles vermengd in een opbouwend loopprogramma.
Je hoeft geen ervaren loper te zijn om dit te kunnen starten.

Wanneer?

Elke dinsdagavond  (19:00-20:00), van januari t.e.m. half maart en van november t.e.m. december

Fit Fun Basics

Wie?

Wil je graag starten met sporten maar merk je dat je het toch een beetje rustiger aan moet doen omdat bepaalde bewegingen niet meer zo vlot gaan door stijfheid, gebrek aan evenwicht en/of kracht?
Of ervaar je regelmatig klachten bij dagelijkse handelingen?

Wat?

In deze groepsles ligt de focus op het rustig versterken van je lichaam met als doel opnieuw te genieten van het alledaagse leven zonder fysieke last.
Leeftijd speelt tijdens dit uurtje geen rol, iedereen is welkom om op zijn niveau te oefenen.

Wanneer?

Elke maandag van 9u15-10u15 van begin maart tot eind november tijdens de frissere maanden van 11u-12u (maart, oktober en november)

Summer Fit

Wat?

Op zomerse melodiën krijg je een circuit voorgeschoteld van cardio-, core- en krachttraining afgewisseld met korte HIIT (high intensity intervallen) en een portie fun games.

Wanneer?

Elke dinsdag van 19u - 20u en van 20u - 21u half juni t.e.m. augustus

Sportprogramma's

Better Run

Wat?

Kracht- en stabilisatieprogramma van 8 weken specifiek voor lopers. De nadruk wordt gelegd op het verstevigen van de belangrijkste spiergroepen in het kader van het lopen en dit gecombineerd met sprong- en loopdrills. Deze sessies geven een extra boost aan je looptrainingen en leren je welke oefeningen nuttig kunnen zijn naast je loopworkouts.

Voor wie?

De regelmatige en ervaren loper die minder kans op blessures wil hebben en zichzelf wil verbeteren in snelheid en loopefficiëntie.

Wanneer?

van 6 sept tem 27 okt

woensdag van 17u45-18u45
vrijdag van 16u45-17u45

Min. 6 - max. 8 deelnemers

Prijs?

€ 128€ (11 beurten op te nemen in 8 weken)

Fit Fun Functional Lente

Wie?

Iedereen die op 3 maanden tijd een betere versie van zichzelf wil zien? Met een betere conditie, sterker, stabieler en meer energie? Train je het liefst in groep? Wij staan telkens versteld van de progressie die onze deelnemers maken!

Wat?

12 Weken waarin je kracht, stabiliteit en conditie getraind wordt. Elke les is heel gevarieerd. In onze buitenfitness worden circuits afgewisseld met HIIT. Kleine materialen (KBs, rekkers, krachtballen,...) en je eigen lichaamsgewicht worden ingezet tijdens deze les.

Wanneer?

Van 15 maart t.e.m 3 juni, maandag 19u15-20u15, dinsdag 19 - 20u of 20 - 21u woensdag: 19u - 20u of vrijdag 13 - 14u, Min. 8 - max. 12 deelnemers.

Prijs?

€ 156 ( 13 lessen + 2 gratis lessen binnen de reeks) bij inschrijven uur kiezen

Fit Fun Functional Herfst

Wie?

Wil je de basis leggen naar een gezonde levensstijl, dan kan je op 2 maanden tijd al behoorlijk wat verbetering zien op het vlak van conditie, kracht en stabiliteit.

Wat?

8 Weken waarin je kracht, stabiliteit en conditie getraind wordt. Elke les is heel gevarieerd. In onze buitenfitness worden circuits afgewisseld met HIIT. Kleine materialen (KBs, rekkers, krachtballen,...) en je eigen lichaamsgewicht worden ingezet tijdens deze les.

Wanneer?

8 weken lang van 4 sept tem 27 okt
5 uren per week wordt deze les gegeven

maandag 19u15-20u15 dinsdag 19u-20u en 20u-21u woensdag 19u-20u
vrijdag 13u-14u

Prijs?

104€ (11 beurten op te nemen in 8 weken)

Persoonlijke trainingsbeleiding

Persoonlijke Trainingsbegeleiding

Wat?

Ben je aan het trainen voor een bepaalde wedstrijd, jogging of event en wil je gerichter trainen met het oog op een betere tijd of val je al gemakkelijker in een blessure omdat de aanpak ernaar toe toch niet is wat het moet zijn, dan kunnen wij jou daarin helpen. Wij hebben een coach in huis die heel wat ervaring heeft met het opstellen van trainingsschema’s en hierbij ook gebruik maakt van lactaatmetingen. Onze collega Peter loopt zelf op internationaal niveau triatlons en begeleidt andere atleten hierbij. Indien interesse, mail naar info@movingtargets.be.

Wil je graag samen werken naar een doel, omdat je dat groepsgebeuren motiverend vindt?
2 Keer per jaar lopen we met de Moving Targets Running Crew een gezamenlijke jogging en richten we in functie van de wedstrijd een paar gezamenlijke trainingen in. Wil je graag meedoen, mail naar info@movingtargets.be.

Prijs:
70 euro per maand (schema’s en persoonlijke opvolging/vragen staat vrij)
100 euro per maand (schema’s + 1 keer per maand aanwezigheid op 1 van je trainingen)

Personal Coaching

personal training highway to health

Wie?

Je hebt het druk en weinig tijd om te sporten. Maar het spookt vaak door je hoofd: ik moet iets doen, zo kan het niet verder. Je hoeft geen uren in de fitness door te brengen om je energieker en gezonder te voelen. Op basis van de tijd dat je wil investeren en welke sport je graag beoefent, maken wij voor jou een plan op op weg naar een gezonde levensstijl.

Wat?

Je krijgt een mix van gezamenlijke workouts en opdrachten die je zelfstandig gaat afwerken. Als kinesist zorgen wij voor een wetenschappelijk onderbouwd schema om het risico op blessures zo laag mogelijk te houden.

personal training grow in your sport

Wie?

Doe je een sport graag maar geraak je niet vooruit doordat je van de ene blessure in de andere valt.

Wat?

Samen bekijken we waar het fout loopt: welke factoren verhogen je risico op blessures en waar liggen je zwaktes. Met de juiste adviezen en een mix van gezamenlijke workouts en zelfstandige opdrachten laten we je groeien in je sport.

personal training runners high

Wie?

Heb je de loopmicrobe te pakken en wens je graag vooruitgang te boeken door je loopefficiëntie en techniek te verbeteren.

Wat?

Aan de hand van een loopanalyse en screening gaan we op zoek naar jouw zwaktes (aspecten zoals stabiliteit, kracht, cadans, landing, loopreactiviteit… worden onder de loupe genomen). Je krijgt van ons duidelijke looptips, aangepaste workouts in combinatie met looptechnische oefeningen om jezelf een versnelling hoger te brengen.

Praktische info

Algemeen

We bieden 3 soorten lessen aan:

groepslessen outdoor (min 6-max 12), groepslessen indoor (max 4 personen) en sportprogramma’s.
Voor de groepslessen gebruik je de beurtenkaarten of betaal je per beurt.
Voor de sportprogramma’s betaal je een vast bedrag en kan je sporten binnen een bepaalde afgesproken programmaperiode.

Prijzen:
Er zijn 3 soorten beurtenkaarten:

beurtenkaart outdoor: 130 euro (10 beurtenkaart)
Deze is geldig voor 9 maanden vanaf de datum van aankoop.

beurtenkaart indoor: 136 euro (8 beurten)
Deze is geldig voor 12 weken vanaf de datum van aankoop.

combi beurtenkaart: 120 euro (4 beurten outdoor en 4 beurten indoor) Deze is geldig voor 12 weken vanaf de datum van aankoop.

1 beurt groepsles outdoor: 15 euro,

1 beurt groepsles indoor: 19 euro

Sportprogramma Better RUN herfst:
128 euro (11 keer trainen gedurende 8 weken)

Sportprogramma Fit fun herfst:

104 euro (11 keer trainen gedurende 8 weken)

Sportprogramma Fit Fun Lente:
156 euro (15 keer trainen gedurende 12 weken)

Rekeningnummer:
BE75 7340 3673 8151

 

Praktisch

Inschrijven voor elke sessie is vereist, dit kan via online boekingssysteem of telefonisch of per mail.
De lessen gaan door vanaf 6 inschrijvingen voor buiten en vanaf 4 inschrijvingen voor binnen. Indien er geen 6 deelnemers zijn, zullen andere deelnemers persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

De betaling kan via de website via payconiq, indien niet mogelijk is cash ook toegestaan.
Op aanvraag krijg je een e-mail met een link om je account aan te maken. Vanuit dit account kan je afspraken zelf maken en tot 12u op voorhand annuleren. Als je de dag zelf annuleert, wordt de les aangerekend conform onze praktijkvoorwaarden, enkel met een doktersattest kan de les kosteloos geannuleerd worden.

Afspraak aanpassen

Ben je verhinderd op het moment van de afspraak, gelieve dit minimaal 12 uur vóór aanvang van de sessie door te geven. Afspraken die niet tijdig afgezegd zijn, worden in rekening gebracht. Enkel met een doktersattest kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Een afspraak annuleren kan door een mailtje te sturen naar info@movingtargets.be of telefonisch contact op te nemen 0486/483584. Tijdens je eerste sessie kan je vragen naar een account bij Moving Targets. Hiermee kan je zelf je afspraken beheren. Indien je dit niet hebt, kan je enkel online afspraken maken, maar niet zelf annuleren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram