0486/48.35.84
Kine- & Sportpraktijk - Werchtersesteenweg 74, 3130 Betekom
info@movingtargets.be

Onze diensten

Sportbegeleiding

Home > Sportbegeleiding

sportbegeleiding

Wil je je energieker, gezonder en fitter voelen? Vind je dat het tijd wordt om er iets aan te doen?

We helpen je op weg om sport terug in te bouwen in jouw leven, ofwel individueel ofwel in groep, binnen of buiten, op weg naar een gezonde levensstijl. Ook sporters die hun kracht, lenigheid en conditie een extra boost willen geven, vinden hier hun ding.

Of heb je eerder een concreet sportdoel of ervaar je een beperking in je sport dan gaan wij er alles aandoen om je grenzen te verleggen.

Bekijk hier ons aanbod

Groepslessen

Fit Fun Run

Wie?

Wil je graag in conditie blijven tijdens de winterperiode en vind je het moeilijk om alleen buiten te trainen? Op een leuke manier gaan we samen in groep aan onze conditie en kracht werken en streven we samen naar een doel.

Wat?

Je krijgt een mix voorgeschoteld van powerwalken, kracht-, core- en loop- oefeningen en dit alles vermengd in een opbouwend loopprogramma.
Je hoeft geen ervaren loper te zijn om dit te kunnen starten.

Wanneer?

Elke dinsdagavond  (19:00-20:00), van januari t.e.m. half maart en van november t.e.m. december

Fit Fun Basics

Wie?

Wil je graag starten met sporten maar merk je dat je het toch een beetje rustiger aan moet doen omdat bepaalde bewegingen niet meer zo vlot gaan door stijfheid, gebrek aan evenwicht en/of kracht?
Of ervaar je regelmatig klachten bij dagelijkse handelingen?

Wat?

In deze groepsles ligt de focus op het rustig versterken van je lichaam met als doel opnieuw te genieten van het alledaagse leven zonder fysieke last.
Leeftijd speelt tijdens dit uurtje geen rol, iedereen is welkom om op zijn niveau te oefenen.

Wanneer?

Elke maandag (9u15-10u15) en vrijdag van (11u-12u). Van maart t.e.m. juni en van september t.e.m. november

Voorwaarden?

min. 8 deelnemers

Summer Fit

Wat?

Op zomerse melodiën krijg je een circuit voorgeschoteld van cardio-, core- en krachttraining afgewisseld met korte HIIT (high intensity intervallen) en een portie fun games.

Wanneer?

Elke dinsdag van 19u - 20u van half juni t.e.m. augusts

Bij voldoende inschrijvingen mogelijks extra les 20 - 21u

Programma's

Better Run

Wat?

Kracht- en stabilisatieprogramma van 6 weken specifiek voor lopers. De nadruk wordt gelegd op het verstevigen van de belangrijkste spier- groepen in het kader van het lopen en dit gecombineerd met sprong- en loopdrills. Deze sessies geven een extra boost aan je looptrainingen en leren je welke oefeningen nuttig kunnen zijn naast je loopworkouts.

Voor wie?

De regelmatige loper die minder kans op blessures wil hebben en zichzelf wil verbeteren in loopefficiëntie.

Wanneer?

Van 8 juni - 13 juli | Woensdag van 20 - 21u Min. 6 - max. 8 deelnemers

Prijs?

€ 90

Fit Fun Functional Lente

Wie?

Iedereen die op 3 maanden tijd een betere versie van zichzelf wil zien? Met een betere conditie, sterker, stabieler en meer energie? Train je het liefst in groep? Wij staan telkens versteld van de progressie die onze deelnemers maken!

Wat?

12 weken waarin je conditie, kracht en stabiliteit getraind wordt.

Wanneer?

Van 15 maart t.e.m 3 juni, Dinsdag 19 - 20u of 20 - 21u woensdag: 20 - 21u of vrijdag 13 - 14u, Min. 8 - max. 12 deelnemers.

Prijs?

€ 144 ( 12 lessen + 1 extra les gratis binnen de reeks) bij inschrijven uur kiezen

PS:

  • mogelijkheid om bij het missen van een les op een ander uur in de week te komen dan inschrijving
  • bij annulatie door regenweer mogelijkheid om les te gebruiken in andere sessies die gedurende het jaar gegeven worden (summerfit, fit fun basics, fit fun run)

Fit Fun Functional Herfst

Wie?

Wil je de basis leggen naar een gezonde levensstijl, dan kan je op 2 maanden tijd al behoorlijk wat verbetering zien op het vlak van conditie, kracht en stabiliteit.

Wat?

8 weken waarin je conditie, kracht en stabiliteit getraind wordt.

Wanneer?

Week van 6 sept tem 25 okt elke dinsdag 19u - 20u of 20u - 21u woensdag 20u-21u vrijdag 13u - 14u

Prijs?

96 euro (8lessen +1 les gratis binnen de reeks) bij inschrijven uur kiezen

PS:

  • mogelijkheid om bij het missen van een les op een ander uur in de week te komen dan inschrijving, 
  • bij annulatie door regenweer mogelijkheid om les te gebruiken in andere sessies die gedurende het jaar gegeven worden (summerfit, fit fun basics, fit fun run).

Personal Coaching

personal training highway to health

Wie?

Je hebt het druk en weinig tijd om te sporten. Maar het spookt vaak door je hoofd: ik moet iets doen, zo kan het niet verder. Je hoeft geen uren in de fitness door te brengen om je energieker en gezonder te voelen. Op basis van de tijd dat je wil investeren en welke sport je graag beoefent, maken wij voor jou een plan op op weg naar een gezonde levensstijl.

Wat?

Je krijgt een mix van gezamenlijke workouts en opdrachten die je zelfstandig gaat afwerken. Als kinesist zorgen wij voor een wetenschappelijk onderbouwd schema om het risico op blessures zo laag mogelijk te houden.

personal training grow in your sport

Wie?

Doe je een sport graag maar geraak je niet vooruit doordat je van de ene blessure in de andere valt.

Wat?

Samen bekijken we waar het fout loopt: welke factoren verhogen je risico op blessures en waar liggen je zwaktes. Met de juiste adviezen en een mix van gezamenlijke workouts en zelfstandige opdrachten laten we je groeien in je sport.

personal training runners high

Wie?

Heb je de loopmicrobe te pakken en wens je graag vooruitgang te boeken door je loopefficiëntie en techniek te verbeteren.

Wat?

Aan de hand van een loopanalyse en screening gaan we op zoek naar jouw zwaktes (aspecten zoals stabiliteit, kracht, cadans, landing, loopreactiviteit… worden onder de loupe genomen). Je krijgt van ons duidelijke looptips, aangepaste workouts in combinatie met looptechnische oefeningen om jezelf een versnelling hoger te brengen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram